Az asszony kórházba, az férfi előzetes letartóztatásba került. A bíróság kedden elrendelte egy zágonybárkányi férfi 30 napos előzetes letartóztatásba vételét, mert súlyosan bántalmazta állapotos élettársát.

Az esetről az 112-es ingyenes hívószámon riasztották a háromszéki rendőröket. A helyszínre érkező nyomozók az ágyon fekve, arcán, karján és combján a brutális verés nyomaival találták meg a 39 éves nőt. Kiderült, hogy 31 éves élettársa részegen többször is durván felpofozta. A négy hónapos terhes nőt a bodzafordulói kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol ellátták a sérüléseit, majd tovább szállították a sepsiszentgyörgyi kórházba.

Nicoleta Tolvaj Marin rendőrségi szóvivő arról tájékoztatott, hogy az áldozat sérüléseinek súlyosságát figyelembe véve, a helyszínelő rendőrök elrendelték a bántalmazó férfi 24 órás őrizetbe vételét, a bíróság kedden 30 napra hosszabbította meg a vizsgálati fogvatartás idejét, ugyanakkor családon belüli erőszak vádjával indult ellene bűnvádi eljárás.