Rólunk

Háromszéken a Sláger Rádió az abszolút sláger!

A tegnap legnagyobb slágerei, a ma legfrissebb hírei”

• „A Sláger Rádióban az elmúlt öt évtized legnagyobb slágerei, napjaink válogatott dalai és a legfrissebb hírek” hallhatók. A hallgatóink, partnereink visszajelzései egyértelműen rámutattak, hogy rádiónk zenei és információ kínálata ma a legsikeresebbek közé tartozik Háromszéken. A Sláger Rádió elsősorban a minőségi zene rádiója. A sok jó zene mellett hallgatóik közérthető és aktuális híreket hallhatnak a szerkesztőinktől, műsorvezetőinktől. A hallgatói kör visszaigazolta, hogy szükség van az egész napot lefödő, híreket és információkat sugárzó programra.

KOVÁCS ZSOLT | felelős szerkesztő

Az FM 105.9-es frekvencián Sepsiszentgyörgyön és átlag 30 km-es körzetében fogható adó sajátossága, hogy az ide kapcsoló hallgató a nap bármely szakában átfogó és hiteles képet kaphat a térség, az ország és a nagyvilág legfontosabb eseményeiről és legfrissebb híreiről. Szerkesztési alapelveinknek megfelelően egymás mellett szólaltatjuk meg a közügyekben egymással szembeálló feleket és nézeteket, a hallgatóra bízzuk az elhangzottak értékelését.

KOVÁCS BLANKA | hírszerkesztő

A Sláger Rádió hétköznaponként, félóránként – félkor és egészkor -, hétvégenként napi három alkalommal jelentkezünk friss háromszéki, országos és nemzetközi hírekkel. A Sláger-műsorszerkezet jellegzetessége, a “breaking news” lehetősége, azaz az adás megszakítása és gyors átstrukturálása a nagy horderejű eseményeknél. Célunk, hogy a hírekre fogékony hallgatóink az itt hallott információkat életük / munkájuk során is felhasználják. A hallgatóink többsége autentikus, objektív hírforrásnak tekinti a Sláger Rádiót, éppen ezért a csatorna cégarculat formáló szerepe is kitűnő.

GERE KATA | marketing igazgató

• A Sláger Rádió következetes zenei kínálata, a kiszámítható műsorstruktúra és a hallgatóink, partnereink kényeztetését szolgáló promóciós akciók meghozták a várt eredményeket. Célcsoportunkban, azaz a 30-55 év közötti kategóriában piacvezetők vagyunk. A népszerű dalok és hiteles információk pedig egyre sikeresebbé teszik a Slágert. Ez alapján rádiónk hasznos és hatékony eszközt jelenthet a mozgósításban, a cégarculat formálásban és termék promoválásában.

Szerkesztőségi munka

A sepsiszentgyörgyi Sláger Rádió vételkörzete – domborzati viszonyoktól függően – Háromszék nagy részére kiterjed.