16.6 C
Sfântu Gheorghe
2024, April 16, Tuesday

Kovács Zsolt

1997 óta dolgozok háromszéki és országos sajtótermékeknek. A sepsiszentgyörgyi rádiózás úttörőjének számító Astra Rádióban, majd a Mix FM rádióban kezdtem hírszerkesztőként és műsorvezetőként. A 2000-es évek elején megalapítottuk a Sláger Rádiót, amelynek felelős szerkesztője vagyok. Emellett az elmúlt évtizedekben dolgoztam a Krónika napilapnak, a Maszol.ro hírportálnak, a Marosvásárhelyi Rádiónak és a Székely Hírmondó napilapnak is. 2013-ban egy Európai Uniós, gazdasági témájú újságírói pályázat fődíjának nyertese voltam. A Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara pedig 2017-ben és 2018-ban is az év gazdasági újságírója díjjal tüntetett ki.

Kovács-Biró Blanka

1996-ban televízióban, az Antena1 sepsiszentgyörgyi stúdiójában kezdtem újságírói tevékenységemet, majd 1997-ben szerződtem az akkor induló, első sepsiszentgyörgyi kereskedelmi rádió az Astra Rádió, majd Mix FM csapatához, ahol hírszerkesztőként kezdtem majd főszerkesztőként dolgoztam. A 2000-es évek elején pedig megalapítottuk a Sláger Rádiót. Az elmúlt évtizedekben dolgoztam a Krónika napilapnak, a Székelyhon.ro hírportálnak és a Maszol.ro hírportálnak is.

GereKata

A sepsiszentgyörgyi rádiózás kezdete óta tagja foglalkozok reklám értékesítéssel, kezdetben az Astra Rádióban majd Mix FM-ben. Jelenleg a Sláger Rádió marketing igazgatójaként, szakterületem az értékesítés és hirdetésszervezés. Munkámban rendkívül fontosnak tartom, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal és munkánkkal.

Hungarikum lett a székelység identitásszimbóluma, a székelykapu

A székelykapu a székelység legjelentősebb identitás szimbóluma, amit Hungarikum díjjal ismertek el a napokban megtartott IV. Hungarikum Díjátadó Gálán, a Veszprémi Petőfi Színházban. Az...