Szerzői jogok

Szerzői jogok

A slagerradio.ro portálon található tartalom a MediaWork kft, a slagerradio.ro kiadójának szellemi tulajdona.

A MediaWork kft. fenntart minden, a honlap bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A MediaWork kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A slagerradio.ro honlaptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, a következőképpen:

– a www.slagerradio.ro-t forrásként idézni maximum 500 karakter terjedelemben lehetséges, a nélkül, hogy ez meghaladná az idézett cikk felét.

– A www.slagerradio.ro hivatkozásnak kötelező módon meg kell jelennie az első bekezdésben, linkként beállítva (pl.: “Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, tájékoztat a Sláger Rádió”). Ugyanakkor az információt átvevő honlapok szerkezeti struktúrájának megfelelően vagy a hír elején, vagy a hír alján látható módon kell feltüntetni a forrást, www.slagerradio.ro, amely szintén linkként jelenik meg, a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél köteles feltünteti.

– Az írott és elektronikus sajtóra szintén érvényesek a fentebb megfogalmazottak, kivételt képeznek a linkek (amelyek viszont kötelezően megjelennek a napilapok online változataiban, hírportálokon, rádiók honlapjain, hírgyűjtő oldalakon, stb.) illetve a hatályos szerzői jogi törvényeknek megfelelően járnak el, amennyiben a nyomtatott változatban a Sláger Rádiót használják forrásként.

A slagerradio.ro domainnév szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a MediaWork kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges