A Wizz Air két új útvonallal bővíti hálózatát Brassóból és Bukarestből is indít járatokat Budapestre, valamint további járatokat indít Salzburgba és Lipcsébe is.

A fapados légitársasággal június 18-tól lehet repülni Brassóból – Budapestre, ahová hetente háromszor – kedden, csütörtökön és szombaton – közlekednek járatok. Ugyanakkor naponta közlekedik repülő Bukarestből – Budapestre, így amint írják „az utasok számára zökkenőmentes összeköttetést biztosítanak a két dinamikusan fejlődő város között”. A Wizz Air április 1-jén útvonalat indít Bukarestből Salzburgba, június 20-tól pedig Lipcsébe, számol be a Brașov.net.

Valeria Bragarenco, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: „Örömmel jelentünk be két újabb útvonalat Romániából a magyar fővárosba, Budapestre. Ezekkel a bővítésekkel megerősítjük a romániai ügyfeleink iránti elkötelezettségünket azzal, hogy még több megfizethető utazási lehetőséget kínálunk számukra. A Wizz Air továbbra is elkötelezett a hálózatának bővítése és a kényelmes, olcsó utazási lehetőségek biztosítása mellett romániai utasai számára.”

A Wizz Air már árusítja a jegyeket a Brassó – Budapest járataira is a weboldalán.