Megnyílt a Sepsiszentgyörgyhöz tartozó Sugásfürdőn a kis sípálya. Arra buzdítják a sízőket, hogy inkább a közszállítási vállalat óránként közlekedő járatait vegyék igénybe, hogy elkerüljék az üdülőtelepen a gépkocsik feltorlódását.

Tapasztalatok alapján egyszerre legtöbb 150 gépkocsinak van hely Sugásfürdőn. Mivel a város kijáratánál sorompó van, és 3 lej belépti díjat fizetnek a Sugásfürdőre gépkocsival utazók, így követni tudják, hány gépkocsi van egy időben az üdülőtelepen. Csak akkor engednek fel gépkocsikat, ha van szabad parkolóhely, különben a sorompó mellett kialakított megállóban lehet hagyni az autókat. A helyi közszállítási vállalat autóbuszai a megszokott menetrend mellett, minden egész órában indulnak Sugásfürdőre, és minden félkor vissza a városba.

Sízés közben kötelező az arcmaszk viselése és a távolság betartása, az öltözők zárva tartanak, az illemhely azonban használható. A tervek szerint, a következő napokban a nagypályát is megnyitják. A téli sportok kedvelői hétfőtől csütörtökig 15-től 20 óráig, pénteken 15-től 21 óráig, hétvégén 9-től 21 óráig használhatják a pályákat.

Egy felvonás 4 lejbe kerül, a 18 év alatti gyerekek, a 60 év feletti és a fogyatékkal élő személyek kedvezményben részesülnek. Ingyen mehetnek a pályára a 130 centiméternél alacsonyabb gyermekek, illetve a nemzeti- és olimpiai kerettagok. A bérletek ára 9 és 150 lej között váltakozik, a felvonások számától függően. A Sepsi ReKreativ honlapján élőben, webkamerákkal lehet követni a sípályák állapotát és kihasználtságát. Sugásfürdőn lehetőség van sí- és snowboard felszerelés bérlésére is.