Háromszéki szurkolókkal teli stadionban játssza első valóban hazai mérkőzését a Sepsi OSK. Mint arról beszámoltunk március 19-én, este háromnegyed kilenctől a sepsiszentgyörgyi stadionban játszik a Sepsi OSK focicsapat az FC Voluntari ellen.

Az 1. ligás labdarúgó mérkőzés iránt rendkívül nagy az érdeklődés, hiszen két nap alatt minden belépő elkelt, közölte a Sepsi OSK. A szurkolók sorba álltak, hogy jegyet kapjanak a sepsiszentgyörgyi focicsapat első, valóban hazai mérkőzésére, így jövő hétfőn biztosan megtelik a 4774 ülőhellyel rendelkező stadion.

“Újabb játékost igazoltunk, a legfontosabbat, a szurkolókat”, nyilatkozta Diószegi László a csapat főtámogatója, aki szerint, mivel az első, valóban hazai pályán zajló mérkőzésre az esti órákban kerül sor, kénytelenek voltak egy újabb anyagi erőfeszítést tenni és 40.000 euróért béreltek reflektorokat. Az 1. ligás labdarúgó találkozóra egy belépő 30 lejbe került, a fedett lelátókra szóló belépőért pedig 50 lejt kellett fizetni. A Sepsi OSK, amely jelenleg 12. helyen áll az 1. Ligában, eddigi mérkőzéseit Brassóban, majd Ploiești-en rendezte.