Újabb vereséget szenvedett a Sepsi OSK, így kiesőzónába került a sepsiszentgyörgyi focicsapat. A piros-fehérek vasárnap délután hazai pályán fogadták a medgyesi Gaz Metan csapatát. Folytatódott a Sepsi OSK sikertelen mérkőzéseinek sorozata, vasárnap ugyanis 1–0-ra alulmaradtak a medgyesi csapattal szemben.

Az összecsapás jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét félnek voltak lehetőségei, amiket nem tudtak értékesíteni. Az első félidő végéhez közeledve tizenegyest kért a Sepsi OSK amikor szöglet után Fofana kezére esett labda, de a bíró nem adta meg ezt.

A második félidő elején a sepsiszentgyörgyiek voltak aktívabbak támadásban, de Fülöp István fejese kapu mellé ment, Flores pedig kapu fölé lőtte a labdát. Tíz perccel a mérkőzés vége előtt a medgyesi Gaz Metan játékosa Fernandes közelről lőtte kapura a labdát ám azt Niczulynak sikerült kiütnie, viszont a kipattanót Olaru a Sepsi OSK hálójába lőtte.

Ezzel az újabb vereséggel a Sepsi OSK közelebb került a kieső helyekhez, mint a felsőházi rájátszáshoz, hiszen hátránya már tíz pontra nőtt a hatodik helyezetthez, vagyis a Gaz Metanhoz képest. László Csaba vezetőedző csapata legközelebb – a válogatott mérkőzések miatti szünet után – november 25-én, Konstancán játszik a második helyezett Viitorul ellen.