Nem a világ vége, ha a Sepsi OSK focicsapat, Bernd Storck irányításával nem jut be a felsőházi rájátszásba, nem cserélnek edzőt, nyilatkozta Diószegi László. A sepsiszentgyörgyi klub tulajdonosa rámutatott: az az elve, hogy folytonosságot biztosít az edzőknek.

Diószegi László leszögezte, hogy Bernd Storckkal szeretné folytatni, bízik az edzőben akivel nyárig szól a megállapodásuk, a hosszabbítás jogával. „Nem a világ vége, ha Storckkal nem jutunk be a felsőházi rájátszásba. Vele megyünk tovább, és a 7-8. helyekért fogunk harcolni. Innen még elcsíphetjük az európai kupaporondot is. Ha nem, akkor ez van, majd próbálkozunk legközelebb”, fogalmazott a Prosportnak Diószegi László.

Továbbra is megbíznak Bernd Stork edzőben | fotók: Sepsi OSK

A Sepsi OSK vezetőedzője, Bernd Stork nem a legszebb időszakában vette át a sepsiszentgyörgyi focicsapat irányítását, új ötleteket és futballfilozófiát hozott, melynek köszönhetően a kudarcszériát felváltotta egy veretlenségi sorozat, azonban most ismét kisebb hullámvölgybe kerültek.

Bernd Stork a Maszol érdeklődésére hangsúlyozta, a hullámvölgy csak az eredményekben látszik, mert elégedett azzal, hogy a csapat „jó úton halad”. A Sepsi OSK a négy vereség miatt visszaesett a 10. pozícióba, de csupán két pont választja el a célként megjelölt hatodik helytől.