Háromszéken idén is díjazzák azokat a fiatal vállalkozókat, akik munkássága példaértékű a térség gazdasági növekedésében. A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hatodik alkalommal hirdette meg az Év Fiatal Vállalkozója Díjat, amelynek célja ráirányítani a figyelmet a példamutató fiatal vállalkozókra, mondta el a Sláger Rádiónak Karácsony Zsolt.

Édler András a kereskedelmi kamara- és Karácsony Zsolt a JBC elnöke

A Junior Business Club elnöke szerint szeretnék a követendő példák bemutatásával bátorítani, ösztönözni a háromszéki fiatalokat, hogy merjenek vállalkozni. A kezdeményezők november 23-ig várják azon 35 év alatti cégtulajdonosok vagy egyéni vállalkozók jelentkezését, akiknek cége a 2017-es évet nyereséggel zárta.

Ajánlásokat is elfogadnak a díjazásra, ezért felkérik mindazokat, akik ismernek olyan fiatal vállalkozót, akinek jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlják, hogy lehessen az Év Fiatal Vállalkozója!

Az év fiatal vállalkozója díjak

Háromszéken kialakulóban van egy fiatalokból álló vállalkozói közösség, amely a Junior Business Club vonzásterében igyekszik megvalósítani önmagát. Karácsony Zsolt szerint a ccicov@ccicov.com vagy a juniorbusinessclub@yahoo.com címeken várják az érintettek jelentkezését, majd november 30-án kerül sor a díjazásra a Junior Business Club évzáró ünnepsége keretében.