Első ligába jutása óta, hétfő este első ízben játszott bajnoki mérkőzést a sepsiszentgyörgyi stadionban a Sepsi OSK. A zsúfolásig megtelt stadionban mintegy 4500 lelkes és hangos szurkoló előtt állt pályára a házigazda piros-fehér csapat, amely az FC Voluntari-t látta vendégül. A mérkőzés kezdetén a sepsiszentgyörgyi közönség a székekre kihelyezett piros és fehér papírlapokat magasba emelve énekelte el az Ismerős Arcok – Nélküled című számát, majd hangos szurkolásba kezdtek. A Székely Légió pillanatig sem hagyta abba a rigmusokat és énekeket, és példát mutattak abból, hogy a romániai bajnokságban is lehet úgy szurkolni, hogy a hazai csapatot biztatják nem pedig az ellenfelet becsmérlik.

Mindennek ellenére az első félidőben az FC Voluntari jobban érvényesítette akaratát, sőt a szünet előtt meg is szerezte a vezetést egy vitatott 11-esből. A második félidőben egy elszántabb Sepsi OSK lépett pályára és Fülöp István két 11-est értékesített. Ezt követően sokáig úgy tűnt a sepsiszentgyörgyi csapat győzelemmel avathatja az új otthonát, de a hosszabbításban elbambultak és a Voluntari, Alin Bălan fejes góljával egyenlített (2-2), így kicsúszott a győzelem a Sepsi OSK kezéből.

A mérkőzés végén a sepsiszentgyörgyi szurkolók szolid tapssal búcsúztak és elénekelték a Székely Himnuszt. A Sepsi OSK 12 ponttal a hazai bajnokság 13-ik helyén tartózkodik. A sepsiszentgyörgyiek legközelebb április közepén játszanak újból hazai pályán, amikor a Medgyesi Gaz Metan csapatát látják vendégül. Azt megelőzően két idegenbeli mérkőzésük lesz, április 2-án a Temesvári Poli-, majd április 9-én a Bukaresti Juventus otthonába látogatnak.