Győzelemmel indította az évet a Sepsi OSK. A téli szünet után folytatódott a román labdarugó élvonal alapszakasza. A Sepsi OSK a Temesvári Poli ellen lépett pályára és a sepsiszentgyörgyiek játéka jelentősen feljavult miután a csapat jelentős része kicserélődött, így meg is jött a győzelem.

A ploiești-i találkozón a sepsiszentgyörgyi csapat kilenc új játékossal a kezdőben 1–0-ra legyőzte a bánsági csapatot. Már a mérkőzés első perceiben látszott, hogy a Sepsi OSK szintet lépett, az őszi fordulókhoz képest jelentősen javult a játéka. Elsőként a remek teljesítményt nyújtó Filipe Oliveira állt közel a gólszerzéshez. A Sepsi OSK védelme is végig jól teljesített ezen a mérkőzésen.

Hadnagy Attila a Sepsi OSK csatára | Fotó: Sepsi OSK/ Alex Nicodim

Ugyanakkor a második félidőben Eugen Neagoe edző jól döntött, amikor a középpályás Alex Gorrin helyett becserélte Hadnagy Attilát. A háromszéki csatár a 87. percben kapáslövéssel kapuba talált. A Sepsi OSK így megszerezte ötödik győzelmét és 18. pontját a bajnokságban, ezzel ideiglenesen feljött a Liga 1 tabellájának 12. helyére.