Kiskorú lánnyal fajtalankodott és teherbe is ejtette egy háromszéki férfi, akit a kislány anyja is támogatott a sorozatos szexuális kapcsolat elkövetésében. A sepsiszentgyörgyi ügyészség tájékoztatása szerint kiskorú sérelmére elkövetett, sorozatos szexuális bűncselekmény miatt emeltek vádat egy 21 éves férfi és a 12 éves lány anyja ellen.

A vádhatóság szerint a férfi bár tudta, hogy a lány mindössze 12 éves, mégis sorozatosan szexuális viszonyt folytatott vele 2018 szeptembere és 2019 márciusa között a kiskorú beleegyezésével. A hatóságok akkor szereztek tudomást a sorozatos bűncselekményről, hogy a sorozatos szexuális viszony következtében a 12 éves lány teherbe esett.

Az ügyben vizsgálódó nyomozók megállapították, hogy a kiskorú lány anyja támogatta a 21 éves férfit az áldozattal folytatott szexuális viszony fenntartásában. Kiderült, hogy az anya idén márciusban meg is verte akkor már állapotos kislányát, ennek következtében a gyermek 3-4 napos orvosi ellátásra szorult. A sepsiszentgyörgyi ügyészség vádat emelt a 21 éves férfi ellen és bűnrészességgel vádolják a kislány anyját is.