A háromszéki rendőrség és önkéntesek is keresik a 49 éves sepsiszentgyörgyi Csomos Csabát, aki egy hete tűnt el. Utoljára május 24-én, pénteken reggel látták Sepsiszentgyörgyön, a Borvíz utcában, Sugásfürdő felé indult.

Eltűnt Csomos Csaba | Fotó: rendőrség

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, ha bármilyen információval tudják segíteni a nyomozást, a 112-es sürgősségi hívószámot hívhatják. Csomos Csaba 170 centiméter magas, vékony testalkatú, világosbarna rövidre vágott haja van. Eltűnésekor kék színű farmerdzsekit, katonamintás terepszínű nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Nicoleta Tolvaj-Marin szóvivő a Sláger Rádió érdeklődésére elmondta, folyamatosan keresik a férfit, de nem jártak eredménnyel. A kutatásba civilek is bekapcsolódtak, a hétvégén lóháton is bejárták a Sepsiszentgyörgy és a Sugásfürdő környéki erdőket, de nem jártak eredménnyel.

A szóvivő elmondta, ebben az évben Kovászna megyében 23 eltűnt személy felkutatásában kérték a rendőrség segítségét, közülük tíz felnőtt és 13 kiskorú. Eddig 22 személyt megtaláltak, a gyerekek általában elcsellengenek, elszöknek otthonról, őket minden esetben megtalálták. Jelenleg Csomos Csaba mellett még hét eltűnt személy után nyomoznak, ezek a korábbi évekből megoldatlan esetek.