A halálos tragédia március 30-án, szombaton 13 óra környékén történt, számolt be Marius Tolvaj. A Kovászna megyei Készenléti Felügyelőség (ISU) szóvivője szerint az esetről egy szemtanú riasztotta a hatóságokat az 112-es hívószámon.

A hatóságok szerint a pszichés problémáiról ismert sepsiszentgyörgyi nő a tömbház harmadik emeletén lévő lakásának ablakában állva azzal fenyegetőzött, hogy kiugrik onnan. A riasztást követően a helyszínre sietett a SMURD rohammentő szolgálat, de mire megérkeztek volna az 50 év körüli asszony először több tárgyat kidobott a lakás ablakán, majd kivetette magát a harmadik emeletről.

Fotó: Covasnamedia.ro

Marius Tolvaj szerint a mentőegységek érkezésekor a nő súlyos állapotban, de még életben volt, ezért az elsősegélynyújtást követően a sepsiszentgyörgyi kórház sürgősségi osztályára szállították. Ott azonban az orvosok minden erőfeszítése ellenére nem sikerült megmenteni életét, belehalt sérüléseibe, közölte a Készenléti Felügyelőség (ISU). A háromszéki rendőrség további nyomozásokat folytat az eset részleteinek kiderítése érdekében.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as és a 0723–800808-as telefonszámot.