Reklám

A Sláger Rádió média ajánlata:

* Háromszék vezető rádióinak egyike

* Egyedi zenei összeállítás

* Objektív, naprakész tájékoztatás

* Célcsoport-központúság (30-55 év)

* Markáns arculat

* Lendületes szakemberek

* Stabil, megbízható technikai háttér

• Rádiónk zenei és információ kínálata ma a legsikeresebbek közé tartozik Kovászna megyében. Célcsoportjában, azaz a vásárlóerővel bíró, 30 és 50+ év közötti polgárok kategóriában piacvezető. A Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara által összeállított rangsor alapján a Sláger Rádiót működtető MediaWork kft. negyedik éve a legeredményesebb rádiós műsorszóró vállalkozás Háromszéken.

• A rádiózási szokásokat vizsgáló kutatás szerint a sepsiszentgyörgyi rádióhallgatók 74%-a meghallgatja az elhangzott reklámokat, és 52 százalékuk vásárol ezek hatására. Ez alapján rádiónk hasznos és hatékony eszközt jelenthet a mozgósításban, a cégarculat formálásban és termék promoválásában.

• A Sláger Rádió nyitott minden innovatív, nem hagyományos reklámkommunikációs igény kreatív kielégítésére. E mellett természetesen lehetőség van a klasszikus hirdetési megoldásokra is.

Rádióspotok reklámcsomagokban

A klasszikus, 30 másodperces spot a legelterjedtebb rádiós hirdetési forma. Termékek, szolgáltatások és akciók hirdetésére illetve márkaépítésre is alkalmas. Partnerünk igénye szerint lehetőség van, hogy a spot rotációsan, illetve kiemelten első vagy utolsó reklámblokk pozícióba kerüljön. A kampányok ára a spotok hosszától, a bejátszás idejétől és kampány nagyságrendjétől függ.

Műsor szponzoráció

A műsorszponzoráció kiváló eszköz arra, hogy fogyasztói körre fókuszált információkat juttasson célba. A szponzor neve, kínálata, üzenete és szlogenje nem a hagyományos reklámblokkban, hanem a kiválasztott műsor vagy rovat elején és végén, kiemelt formában jelenik meg. A műsorszponzorizáció erősíti a fogyasztói kötődést, és növeli a márkanév értékét.

Reklámjáték

A reklámjáték olyan marketing eszköz, amely feladatot ad a hallgatónak, hogy közelebb hozza őket a termékekhez, szolgáltatásokhoz. A játék előtt és után elhangzik a díjfelajánló neve és egysoros reklámüzenete, a rádióhallgatók pedig SMS-ben vagy a Sláger Rádió közösségi média oldalain (Facebook, Instagram, YouTube és Messenger csatornáján) válaszolnak a kérdésekre.

Reklámriport

A reklámriport a „Pénz beszél” című gazdasági műsorunk keretében lehetőséget ad a vállalkozás, a termékek és szolgáltatások a márkanév és a vállalkozó személyének részletes, alapos és pontos bemutatására.

Lakossági közlemény

Amennyiben magánszemélyek kerestetik elveszett, vagy ellopott tárgyaikat, stb., maximum 30 másodperces (60 szó) terjedelmen történő beolvasásra van lehetőség. A közlés önköltséges díja: 20 lej, mely 6 beolvasást tartalmaz. Semmilyen kedvezménnyel nem csökkenthető díj.

Árajánlatért és ingyenes rádiós marketing tanácsokért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

GERE KATA

Marketing igazgató | Director marketing

Email: gerekata@slagerradio.ro

Tel: (+40) 727 815 696

 

KOVÁCS ZSOLT

Felelős szerkesztő | Editor șef

Email: zsolt@slagerradio.ro

Tel: (+40) 721 251 429

 

Reméljük, hogy hozzájárulhatunk sikereinek eléréséhez!