19.3 C
Sfântu Gheorghe
2024, April 14, Sunday

Rádióspotok reklámcsomagokban:

A klasszikus, 30 másodperces spot a legelterjedtebb rádiós hirdetési forma. Termékek, szolgáltatások és akciók hirdetésére, illetve márkaépítésre is alkalmas. Partnerünk igénye szerint lehetőség van, hogy a spot rotációsan, illetve kiemelten első vagy utolsó reklámblokk pozícióba kerüljön. A kampányok ára a spotok hosszától, a bejátszás idejétől és kampány nagyságrendjétől függ.

Műsor szponzoráció:

A műsor-szponzoráció kiváló eszköz arra, hogy fogyasztói körre fókuszált információkat juttasson célba. A szponzor neve, kínálata, üzenete és szlogenje nem a hagyományos reklámblokkban, hanem a kiválasztott műsor vagy rovat elején és végén, kiemelt formában jelenik meg. A műsor-szponzoráció erősíti a fogyasztói kötődést, és növeli a márkanév értékét.

Reklámjáték:

A reklámjáték olyan marketing eszköz, amely feladatot ad a hallgatónak, hogy közelebb hozza őket a termékekhez, szolgáltatásokhoz. A játék előtt és után elhangzik a díjfelajánló neve és egysoros reklámüzenete, a rádióhallgatók pedig SMS-ben vagy a Sláger Rádió közösségi média oldalain (Facebook, Instagram, YouTube csatornáján) válaszolnak a kérdésekre.

Reklámriport:

A reklámriport a „Pénz beszél” című gazdasági műsorunk keretében lehetőséget ad a vállalkozás, a termékek és szolgáltatások a márkanév és a vállalkozó személyének részletes, alapos és pontos bemutatására.

Webbanner reklám:

A slagerradio.ro felületén különböző reklám helyeken lehetséges a különböző méretű banner reklámok elhelyezése, így például fejléc felett, jobb reklámdobozban, tartalom között. Az alább, irányadónak feltüntetett méretektől eltérő méretű banner is elhelyezhető a portálon. Leggyakoribb banner méretek: 300X250 px; 336x280 px; 728x90 px; 300x600 px és 320x100 px.

Reklám cikk | PR cikk:

A reklámcikk vagy PR cikk keretében vállalkozások, szervezetek, termékek, szolgáltatások, programok, projektek, beszámolók bemutatására van lehetőség szöveggel, képpel, ábrával. Az olvasóink, és partnereink körében is egyik legkedveltebb megjelenési forma. A tartalomba épülő cikkek között megjelenő reklám anyag. A cikket meghirdetjük a közösségi média oldalakon is. A reklámcikket vagy PR cikket (X)-el jelöljük a címben, illetve a cikk végén megjelenik: (X = támogatói tartalom)

Lakossági közlemény:

Amennyiben magánszemélyek kerestetik elveszett, vagy ellopott tárgyaikat, stb., maximum 30 másodperces (60 szó) terjedelmen történő beolvasásra van lehetőség. A közlés önköltséges díja: 50 lej, mely 5 beolvasást tartalmaz. Semmilyen kedvezménnyel nem csökkenthető díj.
  • Háromszék vezető rádióinak egyike
  • Egyedi zenei összeállítás
  • Objektív, naprakész tájékoztatás
  • Célcsoport-központúság (30-55 év)
  • Markáns arculat
  • Lendületes szakemberek
  • Stabil, megbízható technikai háttér

GERE KATA

Marketing Manager

Árajánlatért és ingyenes rádiós marketing tanácsokért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot. Email: gerekata@slagerradio.ro; Tel: +40 727 815 696